زنده باد اصغر فرهادی



فیلم ایرانی "جدایی نادر از سیمین" به کارگردانی و نویسندگی اصغر فرهادی اولین جایزه گلدن گلوب را برای سینمای ایران به ارمغان آورد و چند قدم به اسکار نزدیک تر شد. به نظر می رسد آقای فرهادی حالا دیگر فقط جوایز بفتا و اسکار را در کارنامه خود کم دارد.

با اینکه فیلم آرتیست بیشترین جوایز این مراسم را از آن خود کرد، دل های ایرانیان در اولین ساعات صبح امروز، هر کجا که بودند زمانی تپید که نوبت به اهدای جایزه فیلم های خارجی رسید. نفس های ایرانیان زمانی در سینه حبس شد که مدونا، خواننده آمریکایی نام نامزدهای دریافت جایزه بهترین فیلم انگلیسی زبان را اعلام کرد. و این نگرانی ها زمانی به اشک شوق و خنده و شادی بدل شد که مدونا این جایزه را در دستان اصغر فرهادی گذاشت.

اصغر فرهادی و پیمان معادی بازیگر فیلم جدایی نادر از سیمین در ساعات نخستین بامداد امروز دوشنبه، ۱۶ ژانویه در میان سینماگران مطرح و سر شناس دنیا چون‌ آلمادوار، اسکورسیزی، وودی آلن، دی کاپریو، جورج کلونی، براد پیت به روی صحنه رفتند. آقای فرهادی بعد از دریافت جایزه اش گفت:"داشتم فکر می کردم که اگر جایزه را گرفتم از کی تشکر کنم، از مادرم، از پدرم، از همسر مهربانم، از دوستان عزیزم؟ از گروه فیلمم؟ اما حالا می خواهم از مردمم بگویم . آنها مردمی دوست داشتنی و صلح دوست هستند ... متشکرم!"

جوایز گلدن گلوب که یکی از معتبر ترین و مهمترین جوایز سینمایی جهان محسوب می شود از سال ۱۹۴۴ هرسال در آمریکا توسط انجمن مطبوعات خارجی هالیوود به بهترین تولیدات سینمایی و تلویزیونی اهدا می شود.


اینترت ملی


یه چند روزی هست دیدم که تو فضای مجازی بحث و شایعه سر امدن اینترنت ملی هست و


شنیده ها حاکی از اینه که نمیدونم ارتباط با دنیای جهانی قطع خواهد شد !!!

از این رو منو مجبور کرد از اونجایی دوست ندارم مردم عزیز دچار تردید و نگرانی بشن ...کاملا


ای...ن موضوع رو توضیح بدم و به شایعات پایان بدم

تمام کشورها اینترنتشون روی کلود ( ابر ) است این یعنی یه ابر که همه اطلاعاتی که جنبه


داخلی دارن روی آن قرار می گیره س...ایتها خبرگزاری ها دولتی ها شرکتها تجارت اینترنتی 


داخلی و.... . مزیت این ابر داشتن اینه که دسترسی به این اطلاعات با سرعت بالا و ارزان امکان

پذیر می شود.

اما الان کشور ما این ابر را ندارد و اینترنتی ما اصطلاحا روی سیم هست. یعنی ما هرچی به این 


جور اطلاعات نیاز داریم باید عملا در فضاهای کشورهای دیگر قرار دهیم بریم از آنجا برداریم. عملا


بسیار گرانتر . مثلا اگر بخواهی با پهنای باند اختصاصی 2 میگ به اطلاعاتی که مثلا تو کانادا 


ذخیره شدی دسترسی پیدا کنی ماهی 1 میلیون هزینه اشمی شود ولی اگر این بر روی ابر و 


فضای داخلی باشه ماهی 2-3 هزار تومان

حالا قراره چه اتفاقی بیافته ؟ قراره این ابر ساختهبشه ( اگر بتونن یه سنتر خوب راه بندازن) . 


یعنی معنیش این است که عمده ای از ترافیک اینترنت روی این ابر قرار می گیره و همه نیازهای 


داخلی با سرعت بالا در اختیار قرار میگیره . اسمشو گذاشتن اینترنت ملی یا اینترنت پاک . اما این 

به معنای قطع شدن اون ارتباط بین المللی روی سیم نیست . یعنی این اینترنت با همین وضعیت

باقی می مونه !!!

حالا فرض کنید اینترنت سرعت عادی هست و سرعت رو سایتهای داخلی چندین برابر شده !!!

اما نکته ای که نگران کننده شده برای کسایی که از vpn استفاده می کنند این است که . از نظر 


دولت این ارتباط بین المللی همچنان با همین محدودیت سرعت و با همین فیلترینگ باقی می


ماند. الان اکثرا مردم از ت PPTP یا Point-to-Point Tunneling Protocol برای ساخت شبکه‌های 


خصوصی مجازی (VPNs) مورد استفاده قرار می‌گیرد. مسدود کردن این پورت امکان استفاده از 


وی‌پی‌ان‌ها را غیر ممکن می‌کند. L2PT یا Layer 2 Tunneling Protocol و SSTP یا Secure Socket Tunneling Protocol


 نیز کاربرد مشابهی دارد !!

اما بدونید که ما بینهایت پورت داریم و راه حل های دیگر نیز وجود دارد !!!


منتها یک تعدادی از پورت ها و vpn ها برای استفاده از آون ابر اختصاص میابد و طبعا مسیر های 


فیلتر شکن ها کم می شود . اما اونم جای نگرانی نیست فقط کمی ترافیک خطوط آزاد زیاد تر


می شه ولی بخشی از کل ترافیک ارتباط بین الملل به خاطر انتقال نیازهای داخلی به داخل کم


می شه. بدترین اتفاق اینه که ترافیک پورتهای آزاد برای vpn ها کم بشه.


در اخر باید بگم این شایعات که ارتباط با اینترنت جهانی قطع خواهد شد ... از یه روزنامه زرد و بی 


هویت بیرون امده و خودت قضاوت کنید که اگر اینترنت به صورت فقط داخلی به وجود بیاد خیلی از 


کاربران استفاده خود رو از اون قطع خواهند کرد و چه ضررات مالی به مخابرات و شرکتها زده


خواهد شد...پس عملی نیست و غیر قابل باوره !! و همچنین مردم پیش به سوی اینترنت


ماهواره ایی خواهند رفت !!!


lما فرض بر این اساس میذاریم که حرفها همه درسته!!‌ نگران نباشید اینترنت ماهواره ایی در 


دسترس خواهد بود !!! اما کاملا این شایعات بی اساس میدونم !!!


امیدوارم مطالب بالا از علم من کمکی کرده باشه به تموم شدن این شایعات بی اساس و بی فکر


در مورد فضای اینترنتی در ایران !!!

                     ***‌لطفا این مطلب رو به اشتراک بگذارید که همه دوستان استفاده کنند***


درگذشتگان معروف سال ۲۰۱۱ به روایت تصویر

استیو جابز

استیو جابز، مرد شماره یک کمپانی اپل تنها ۵۶ ساله بود که سرطان لوزالمعده در نهایت بر او غالب گشت و درگذشتش را در سال ۲۰۱۱ رقم زد. تنها لحظاتی پس از اعلام این خبر نام و تصویر استیو جابز بر صفحات اول سایت‌ها و روزنامه‌های جهان نقش بست و شبکه‌های تلویزیونی تصاویر مردی را نشان دادند که در آن‌ها می‌شد به وضوح تحلیل رفتن قوای بدنی وی را در جریان مبارزه چند ساله‌اش با سرطان مشاهده کرد.


 

الیزابت تیلور


الیزابت تیلور یکی از معدود بازماندگان عصر طلایی هالیوود بود که در سن ۷۹ سالگی درگذشت. از او به عنوان یکی از بهترین بازیگران دنیای سینما یاد می‌کنند و دریافت دو جایزه اسکار گواهی بر کارنامه‌ی موفق حرفه‌ای است که این ستاره پس از مرگش از خود به جای گذاشت. الیزابت تیلور در مجموع هشت بار ازدواج کرد و سال‌های زیادی را گریبانگیر بیماری‌های متعدد جسمی بود.


 
واتسلاو هاول

واتسلاو هاول، رئیس جمهوری پیشین چک و یکی از نویسندگان و فعالان سرشناس حقوق بشر، در روزهای پایانی سال ۲۰۱۱ چشم از جهان فروبست. این شخصیت برجسته‌ی سیاسی یکی از رهبران انقلاب مسالمت‌آمیز در کشورش بود و ادیبان سرشناس چکسلواکی سابق به شمار می‌رفت. او در سن ۷۵ سالگی در پراگ درگذشت.



 
ایمی واینهاوس

ایمی واینهاوس، خواننده مشهور بریتانیایی را ستاره‌ای بزرگ با درخششی کوتاه توصیف می‌کنند. او یکی از استعدادهای کمیاب موسیقی بود که در سن ۲۷ سالگی درگذشت‌، هرچند به دلیل شیوه زندگی این خواننده که با اعتیاد به مواد مخدر و الکل عجین شده بود، بسیاری مرگ او را غیرمنتظره ندانستند. آلبوم «بازگشت به سیاهی» از ایمی واینهاوس برنده پنج جایزه معتبر گرمی شد و میلیو‌ن‌ها نسخه از آن به فروش رفت.


 
گری مور


عالم راک یکی از چهره‌های بزرگ خود را در سال ۲۰۱۱ از دست داد؛ گری مور، یکی از چیره‌دست‌ترین گیتاریست‌های جهان و عضو پیشین گروه اسطوره‌ای "تین لیزی" در سن ۵۸ سالگی درگذشت. جسد او در هتلی مجلل در استپتونا، واقع در جنوب اسپانیا کشف شد. مرگ غیرمنتظره گری مور که بسیاری او را از نوابغ گیتارنوازی می‌دانند، هواداران او را در سراسر جهان شوکه کرد.


 
اسامه بن لادن

مرگ بن لادن، رهبر شبکه تروریستی القاعده یکی از اخبار مهم دنیا در سال ۲۰۱۱، ده سال پس از حملات تروریستی یازده سپتامبر بود. باراک اوباما، رئیس‌جمهوری آمریکا، روز یکشنبه (اول مه/۱۱ اردیبهشت) به وقت محلی، در یک سخنرانی تلویزیونی اعلام کرد که یک واحد ویژه‌ی آمریکا، اسامه بن لادن، رهبر شبکه‌ی تروریستی القاعده را در جریان نبردی در پاکستان کشته است.


 
کریستا ولف

کریستا ولف، از نویسندگان نامدار آلمانی در ۸۲ سالگی و در پی یک بیماری طولانی در برلین از دنیا رفت. او را مشهورترین نویسنده‌ی زن آلمانی قرن بیستم، و در کنار گونتر گراس از مهم‌ترین چهره‌های ادبیات پس از جنگ دوم می‌خوانند. نگاه صلح‌طلبانه و توجه به مسائل و معضلات زنان، از دورنمایه‌های اصلی آثار اوست.


 
ماریا اشنایدر

بازی در فیلم "آخرین تانگو در پاریس" در کنار مارلون براندو، ماریا اشنایدر هنرپیشه فرانسوی را به اوج شهرت رساند. ماریا اشنایدر در سال‌های پایانی عمرش در چندین گفت‌وگو از همکاری با برناردو برتولوچی کارگردان این فیلم ابراز پشیمانی کرده بود و هیچ‌گاه نیز نتوانست در فیلم دیگری خوش بدرخشد و شهرت وی تنها به ایفای چند نقش کوتاه در سال‌های بعد بسنده شد. ماریا اشنایدر در سن ۵۸ سالگی درگذشت.


 
جو فریزر

جو فریزر ۶۷ ساله و یکی از مهم‌ترین رقبای محمد علی کلی قهرمان بوکس سنگین وزن جهان که به سرطان کبد مبتلا بود، در سال ۲۰۱۱ درگذشت. او در سال ۱۹۷۱ در مسابقه‌ای که به «مبارزه قرن» معروف شد، پس از سال‌ها موفقیت محمد علی کلی، در یک رقابت نفس‌گیر بر وی پیروز شد. دو مسابقه دیگر دهه‌ی ۷۰ میلادی اما با پیروزی محمد علی همراه بود. جو فریزر در سال ۱۹۷۴ و ۱۹۷۵ در برابر وی مغلوب شد.


 
معمر قذافی

بسیاری مرگ معمر قذافی، دیکتاتور پیشین لیبی در روز ۲۰ اکتبر ۲۰۱۱ در زادگاهش شهر سرت را نقطه‌ی عطفی در "بهار عرب" می‌دانند. تصاویر شادی مخالفان در لیبی پس از انتشار خبر کشته شدن قذافی به سرعت در رسانه‌های خبری و شبکه‌های اجتماعی منتشر شد.


 
پیتر فالک

دوستداران سینما او را با نام "ستوان کلمبو"، یک کارآگاه گیج آمریکایی می‌شناختند که علیرغم ظاهر دست و پا چلفتی‌اش هر بار از حل معماهای پیچیده جنایی سربلند بیرون می‌آمد. پیتر فالک به دلیل بازی در نقش کلمبو چهار بار جایزه معتبر امی را از آن خود کرد. ایرانی‌ها، صدا و لهجه‌ی پیتر فالک را در نقش مأمور اداره‌ جنایی پلیس با صدای منوچهر اسماعیلی، دوبلور سرشناس، می‌شناسند. پیتر فالک در سن ۸۳ سالگی درگذشت.


 
سوکراتس

در عالم فوتبال معدود ستارگانی هستند که چهره‌شان با تصورهای کلیشه‌ای ورزش‌دوستان چندان همخوان نیست. دکتر سوکراتس، رهبر ملی‌پوشان برزیل در جام‌های جهانی ۱۹۸۲ و ۸۶ از جمله این ستارگان بود. افراط در کشیدن سیگار و بعدها نوشیدن مشروبات الکلی را می‌توان از "نقاط ضعف" این ستاره بزرگ دانست که در رشته پزشکی تحصیل کرده بود. سوکراتس در سن ۵۷ سالگی و در پی عفونت حاد روده درگذشت.


 
برند آیشینگر

برند آیشینگر را "آقای سینمای آلمان" لقب داده‌اند. او بیش از ۳۰ سال در سینمای این کشور فعالیت کرد و به ویژه در برقراری پیوندی نزدیک با هالیوود به تلاشی خستگی‌ناپذیر دست زد. با کار و تلاش او بود که فیلم‌های سینمایی برجسته‌ای مانند «عطر» و «سقوط» شکل گرفت. این سینماگر کوشا و پرتوان در ۶۱ سالگی در لس‌آنجلس درگذشت.


 
جین راسل

جین راسل، بازیگر سینمای آمریکا در سن ۸۹ سالگی در خانه‌اش درگذشت. زیبایی و جذابیت یکی از عوامل اصلی به شهرت رسیدن وی هم در دنیای مد و هم در صحنه سینما بود. پس از بازی در فیلم "یاغی" جین راسل تلاش داشت تا با ایفای نقش‌های دیگر از لقب "بمب جنسی" که توسط رسانه‌ها به او داده شده بود، فاصله بگیرد و استعدادش در بازیگری را نشان دهد. او در مجموع سه بار ازدواج کرد و در ۲۸ فوریه چشم از جهان فروبست.


 
پیت پاسلتویت

پیت پاسلتویت، هنرپیشه بریتانیایی در ۶۴ سالگی و در اثر بیماری سرطان درگذشت. او یکی از بازیگران برجسته صحنه تئاتر بود و در شماری از فیلم‌های موفق نظیر «پارک ژوراسیک»، «مظنونین همیشگی» و «به نام پدر» بازی کرده بود.


 
کیم جونگ ایل

خبر درگذشت کیم جونگ ایل، رهبر کره شمالی دو روز پس از درگذشتش در روز (۱۹ دسامبر/ ۲۸ آذر) از تلویزیون دولتی این کشور اعلام شد. در این خبر علت مرگ "رهبر محبوب خلق" کره شمالی ایست قلبی عنوان شد. او رهبری جمهوری دموکراتیک خلق کره (کره‌شمالی) را در سال ۱۹۹۴ از پدرش به ارث برده بود و پس از او نیز پسرش کیم جونگ اون (راست) به جانشینی‌اش انتخاب شد